A peaceful
warrior

A peaceful
warrior

”Effective facilitation is an artful dance requiring rigorous discipline. The role of the facilitator offers an opportunity to dance with life on the edge of a sword, to be present and aware, to be with and for people in a way that cuts through to what enhances and fulfills life. A facilitator is a peaceful warrior.”

The Art of Facilitation

Anne Weber Carlsen

Anne Weber Carlsen er stifter af Facilitator og en af pionererne for facilitering i Danmark. Hun er uddannet humanist og journalist og havde 15 års erfaring som konsulent, underviser og leder i bagagen, da hun ‘opdagede’ facilitering som en tilgang til bæredygtig udvikling under en udstationering som rådgiver i organisations- og ledelsesudvikling i Ghana fra 2001-2003.

Umiddelbart efter hjemsendelsen i 2004 etablerede hun konsulent- og kursusvirksomheden Facilitator.

Siden har hun arbejdet som professionel facilitator og har delt sin viden om og begejstring for facilitering med en stadigt voksende kreds af kolleger og kunder fra virksomheder, foreninger og organisationer i og uden for Danmark.

En af de mange indsigter, hun har høstet gennem sit arbejde som facilitator er, at alle mennesker ønsker at være værdsatte medlemmer af meningsfulde fællesskaber.

Jeg kan varmt anbefale Anne Weber Carlsen, hvis du som leder har brug for sparring i relation til de processuelle ledelsesdiscipliner, som er en af nutidens vigtige lederkompetencer.

Berit Kuhr, Underdirektør BankData

Vi har 12 kolleger, der entydigt har udtrykt, at forløbet er den bedste efteruddannelse, de på noget tidspunkt har fået. Forløbet har højnet kvaliteten af vores ydelser og medarbejdertilfredsheden.

Poul Eriksen Jensen, Teamleder CA

Jeg vil klart anbefale Facilitator til andre organisationer, der afholder store konferencer.

Nynne Lykke Christensen, Chefkonsulent Yngre Læger

Anne Weber Carlsen har bidratt til å sette fasilitering på kartet i Norge og var en avgjørende støttespiller, da jeg stiftet min egen virksomhet, Kybri, i 2015.

Mathilde B. Møjnes, Gründer og fasilitator Kybri

Vi har haft et fremragende forløb om facilitering med Anne Weber Carlsen. Det var en fornøjelse at se, hvordan Anne evnede at engagere medarbejdere på tværs af teams og enheder i at samarbejde på nye måder.

Kåre Albrechtsen, Enhedschef Region Hovedstaden

Kunder og samarbejdspartnere