Åbne kurser

Kursuskalender

FACILITERING I PRAKSIS

Facilitering i Praksis er Facilitators grundkursus. Det består af tre intensive kursusdage, der giver dig viden og værktøjer til at designe og gennemføre egne møder og workshops kompetent og professionelt.

Kurset er samtidig Modul 1 af vores facilitatoruddannelse, men det kan tages som selvstændigt kursus.

Kurser 2019

  • 27. februar - 1. marts 2019 (ikke flere pladser)
  • 4.-6. september 2019 (åbent for tilmelding)

Læs mere her.

FACILITERING AF FÆLLESSKAB

Facilitering af fællesskab har fokus på kommunikation og relationer i facilitering og på, hvordan du som facilitator kan blive mere bevidst om, hvad der sker, når mennesker mødes, og hvordan du kan interevenere kompetent og professionelt for at styrke samarbejde og relationer mellem mennesker, der arbejder mod et fælles mål. Det betyder, at du må være åben for at arbejde med dig selv og din egen kommunikation.

Kurset er Modul 2 af facilitatoruddannelsen og forudsætter gennemførelse af Facilitering i praksis eller tilsvarende basisviden om facilitering. Kurset giver adgang at gennemgå Facilitators certificeringsprogram og opnå certificering som facilitator.

Kurser 2019

  • 30. januar - 1. februar 2019
  • 20.-22. november 2019

Læs mere her.

 

Vidste du

at du kan blive certificeret og få papir på dine facilitatorkompetencer, når du har gennemført Facilitators to-modulers uddannelse?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator