Aktuelt arbejder Facilitator sammen med

Jeppe Spure om fremtidens organisationer stærkt inspireret af Frederic Laloux. I november 2017 holdt vi sammen en forelæsningsdag på Folkeuniversitetet i Aarhus og i foråret designede og faciliterede vi en temadag for alle ansatte i Energistyrelsen om 'lærende organiationer'.

Stephan Jackmuth og Nora Ganescu om visions- og strategiprocesser for virksomheder, der ønsker at udvikle sig i en mere bæredygtig, selvledende og holistisk retning

Karen Leth Illustrations, når som helst det er muligt at inddrage en illustrator i Facilitators processer, senest en scenarieproces om fremtidens fødevarekontrol for Fødevarestyrelsen og en temadag for alle ansatte i Energistyrelsen om 'lærende organisationer' begge i foråret 2017.

Reos Partners - i første omgang om kurset 'Transformative Scenario Process', som blev gennemført i august 2017 i København med deltagere fra det meste af Europa samt Australien, Libyen og Iran. 

Maria Wickmann Mortensen og Anne Vogel om nyt koncept, der skal bringe det menneskelige fællesskab og samvær i fokus i måltidet.

Laura Vilsbæk, Marianne Henriksen og Hanne Pilegaard om projektet 'Når kvinder siger op og starter selv' - om selvstændige kvinder og deres virksomheder.

Vidste du

at du kan blive certificeret og få papir på dine facilitatorkompetencer, når du har gennemført Facilitators to-modulers uddannelse?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator