Facilitator

Facilitering på tværs

Facilitator er en konsulent- og kursusvirksomhed med speciale i facilitering.
 
Virksomheden er etableret af Anne Weber Carlsen i 2004. Siden da har Facilitator medvirket ved en lang række udviklings-, forandrings- og læreprocesser i private og offentlige virksomheder over hele landet og uden for Danmarks grænser.
 
Facilitators processer og kurser er dybt forankret i mange års konsulent-, undervisnings- og ledelseserfaring kombineret med refleksion og læring fra egen praksis samt efteruddannelse og kurser inden for nogle af de mange faglige aspekter, som facilitering omfatter.
 
Kunderne er virksomheder, der skaber udvikling, værdi og resultater gennem samarbejde og i dialog med kunder, medarbejdere, borgere og brugere - ofte på tværs af afdelinger, virksomheder, brancher, sektorer, fag, professioner og kulturer.
Formålet er at skabe intelligente og bæredygtige løsninger, der bygger på stærke synergier og ejerskab blandt de involverede.

Spiralen i Facilitators logo symboliserer udvikling som en erfaringsbaseret lære-
proces, der gennemløber faser af refleksion, læring, planlægning og ikke mindst handling.

 
 
 
 

Vidste du

at Facilitators kunder og kursusdeltagere kommer fra både offentlige og private virksomheder og fra organisationer som Kræftens Bekæmpelse og ÆldreSagen?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator