Facilitator & friends lancerer Samtalekokken

Vi har bagt på det længe, men kunderne er begyndt at banke på, så nu må vi hellere dele den gode nyhed:

Anne Weber Carlsen fra Facilitator har indgået samarbejde med Michael Madsen og Maria Wichmann Mortensen om Samtalekokken - et initiativ, der skal styrke fællesskaber på arbejdspladser, i foreningslivet og andre steder, hvor mennesker mødes og er sultne efter gode samtaler.

Vi laver ikke mad, men byder på samtalemenuer, der får mennesker til at falde i snak og gør det lidt lettere at komme ud af sig selv og ind i fællesskabet i andelsforeningen, på uddannelsesinstitutionen, til forældremødet, generalforsamlingen, firma- eller familiefesten.

Du kan læse mere om Samtalekokken her.

Vidste du

at du som deltager på Facilitators kurser har gratis adgang til et netværk på over 100 uddannede facilitatorer for sparring og erfaringsudveksling, og at du bliver inviteret til to årlige temadage?

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator