Facilitatorfortællinger

Facilitator har uddannet facilitatorer i Danmark siden 2004. I årenes løb har mange ledere, konsulenter, undervisere og andre lært Faciliteringskompasset, det facilitative paradigme, VOMSI og andre 'fundamentals' fra Facilitators kurser at kende.

For en række af kursusdeltagerne blev mødet med facilitering skelsættende og kom til at præge deres liv og arbejde fremover.

Vi har bedt nogle af dem dele deres facilitatorfortællinger her. Som bidrag til at kortlægge en ny profession, og som konkrete eksempler på, hvordan facilitering bliver brugt i danske virksomheder og organisationer.

Indtil videre kan du møde Hans, der arbejder med LEAN i Fødevarestyrelsen, Dorthe og Susanne, der uddanner sygeplejersker på UCL i Odense, Katrine, der faciliterer netværk for frivillige i Djøf, og Flemming, der er it-projektleder i Jyske Bank. 

Der vil løbende komme nye facilitatorfortællinger til. Vi håber, at de vil være til inspiration for andre.

Hvis du vil bidrage til kortlægningen af facilitering som professionel praksis med din egen facilitatorfortælling, er du meget velkommen til at kontakte Facilitator på mail@facilitator.dk

 

Vidste du

at Facilitators kunder og kursusdeltagere kommer fra både offentlige og private virksomheder og fra organisationer som Kræftens Bekæmpelse og ÆldreSagen?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator