Facilitering i praksis 11.-13. april i Aarhus

Skal du med?

Læs her, hvad to tidligere deltagere siger om kurset: 

Jeg har efteruddannet mig med en HD på CBS, taget en Master Class, en organisationspsykologuddannelse. Den bedste og mest lærende efteruddannelse, jeg har taget er Facilitering i praksis. 

Kanoko Yamane Rasmusse, lean konsulent, Fødevarestyrelsen

Jeg oplever at uddannelsen er meget givende på både et fagligt og personligt plan og jeg kan se den give mening i alle sammenhænge, hvor mødeaktivitet og udvikling foregår – og det er en del!

Jeg har i mange år arbejdet med facilitering, undervisning og mødeledelse i forskellige sammenhæng; men står alligevel tilbage med fornemmelsen af at have fået en større forståelse af mig selv og måden jeg aktivt kan træde i karakter på, uden at tage scenen som midtpunkt. Her er både noget til værktøjskassen og den personlige udvikling.

Hvad enten man er den eneste fra sit arbejde eller man er flere afsted fra samme organisation, vil det give et godt afsæt for alt lige fra deltagelse i møder til målrettet udvikling af ydelser/produkter.

John Brøndum, karriererådgiver, CA

Vidste du

at Facilitator har vundet flere udbud på interne facilitatoruddannelser bl.a. hos SKAT?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator