Jungbaseret Typeanalyse

Få mere synergi i samarbejdet

Forskellighed er en kilde til kreativitet og synergi i grupper og teams. I hvert fald ideelt. Reelt giver forskellighed ofte anledning til misforståelser, der kan vokse til konflikter.
 
En JBTA-analyse kan først og fremmest bruges til at blive klogere på sig selv. Dernæst på at forstå de mennesker, man arbejder sammen med eller er leder for.
Det styrker samarbejdet, synergien og relationerne.
 
JBTA-analysen er udviklet af Brøgger Erhvervspsykologer og baseret på den schweiziske psykolog Carl Gustav Jungs psykologiske typologi. Analysen, der også kendes som MBTI og JTI, analyserer menneskers psykologiske præferencer, som ifølge Jung er medfødte. Læs mere her.
 
Facilitator tilbyder JBTA-analyse til enkeltpersoner, grupper og teams. Analysen danner grundlag for TeamDiamanten, som er et værktøj til teamudvikling og optimering af samarbejdsprocesser i grupper og teams.
 

Vidste du

at du kan blive certificeret og få papir på dine facilitatorkompetencer, når du har gennemført Facilitators to-modulers uddannelse?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator