Møder

Giv mødekulturen et sundhedstjek

Vi har for mange af dem. De er for lange, for kedelige og giver for få resultater.
De kan ikke undværes, men de kan helt sikkert forbedres.

I Facilitator lever vi blandt andet af, at mange oplever møder som energidræbere og tidsrøvere og derfor beder os om at facilitere dem. Og vi lever godt. Det vil vi gerne blive ved med, men vi vil hellere leve af at lære andre, hvordan de selv kan designe og lede gode, meningsfulde og resultatskabende møder end at fungere som eksterne facilitatorer på møder, som vores kunder er bedre tjent med at facilitere selv.

Derfor tilbyder vi at give virksomhedens mødekultur et sundhedstjek med henblik på at identificere muligheder for forbedringer. De er der helt sikkert, hvis du kan nikke genkendende til oplevelsen af for mange, for lange og for vitaminfattige møder.

Kontakt os og bestil tid til en mødekonsultation.

Vi faciliterer naturligvis gerne møder, hvor du selv skal være aktiv deltager eller det af andre grunde giver god mening at lade en ekstern facilitator lede processen.
Læs mere om facilitering og rollen som facilitator.

Vidste du

at du som deltager på Facilitators kurser har gratis adgang til et netværk på over 100 uddannede facilitatorer for sparring og erfaringsudveksling, og at du bliver inviteret til to årlige temadage?

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator