Om Hans Fogh

Jeg er uddannet kemiingeniør fra DTU og har en efteruddannelse som brygmester fra den Skandinaviske Bryggerhøjskole i København.
 
Derefter har jeg arbejdet på Carlsberg i forskellige stillinger – som tekniker i produktionsafdelinger, som teknisk auditor, som projektmedarbejder og projektleder vedr. nye produkter og som teknisk rådgiver for gruppens udenlandske selskaber og licenstagere.
 
De første skridt til arbejdet med Lean startede på Carlsberg, hvor jeg kortlagde og optimerede processen for implementering af nye produkter - specielt oprettelsen af produkterne i kvalitets- og produktionsstyringssystemerne var i fokus. Det gav lyst til at arbejde mere med optimering.
 
Jeg skiftede til Fødevarestyrelsen i 2009, hvor jeg først arbejde på et effektiviseringsprojekt i Kødkontrollen og fra 2010 med Lean, hvor jeg har grundlagt styrelsens Lean-program og arbejdet med det siden.
 
Fødevarestyrelsens Lean-team er bygget op gradvist undervejs siden og har fungeret som et egentligt team i snart 1½ år.

Vidste du

at du kan blive certificeret og få papir på dine facilitatorkompetencer, når du har gennemført Facilitators to-modulers uddannelse?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator