Om Katrine Hald Kjeldsen

Jeg er oprindeligt uddannet på Medievidenskab, Aarhus Universitet.

Jeg startede min erhvervskarriere på Alexandra Instituttet, hvor jeg arbejdede med kommunikation og PR. Men rollen som serviceperson var ikke helt i bull’s eye for mig. Jeg længtes efter en specialistrolle, helst med relationer som centralt fokus. Det fik jeg, da jeg blev ansat i rollen som Knowledge Networks Facilitator i softwarevirksomheden Systematic.

Her arbejdede jeg med netværk, videndeling og organisatorisk læring, indtil jeg i 2012 fik job i Djøf som Chefkonsulent.

Her arbejder jeg særligt med frivillighed og frivilligstrategi. Og elsker det.

Vidste du

at du som deltager på Facilitators kurser har gratis adgang til et netværk på over 100 uddannede facilitatorer for sparring og erfaringsudveksling, og at du bliver inviteret til to årlige temadage?

 

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator