Samtalekokken

Vi serverer menuer, der får folk til at falde i snak

Noget af det fineste, der findes, er den gode, meningsfulde samtale.

Desværre er gode samtaler alt for sjældne, både på arbejdet, i fritiden og hjemme i familierne. Det er, som om vi har glemt, hvordan man taler godt sammen.

Det har Samtalekokken besluttet at gøre noget ved, fordi vi tror på, at samtaler er vigtige for alle mennesker. Vores opskrift hedder samtalemenuer og består af en række samtalestimulerende spørgsmål, som deles med en samtalepartner under en middag eller over en kop kaffe.

En samtalekok udvikler samtalemenuer, der passer til det konkrete arrangement, ligesom en almindelig kok, der sammensætter en middag, der passer til lejligheden og gæsterne. Samtalemenuen har et overordnet tema, og spørgsmålene er sammensat, så de kan fungere som forret (starter), hovedret og dessert (afrunding) på samtalen. 

Samtalemenuer kan indgå i programmet til temadage, seminarer, konferencer eller andre arrangementer i arbejdssammenhænge, hvor deltagerne har brug for at tale med nogle andre om noget andet, end de plejer. Samtalemenuen kan naturligvis også indtages sammen med frokosten eller en afsluttende middag, som derved bliver en værdiskabende del af dagens program.

Samtalemenuer kan også bruges til at styrke kendskab og relationer mellem mennesker i boligområder, foreninger eller interessegrupper, som har brug for et lille venligt skub og en hjælpende hånd for at komme ud af sig selv og ind i fællesskabet

Hvis du har brug for en aktivitet til dit næste møde eller arrangement, som får mennesker til at falde i snak og i hak, kan du kontakte samtalekokkene Michael Madsen og Anne Weber Carlsen her eller på telefon 27408500 (Michael) og 27248190 (Anne).

Samtalesalon hos Vild med ORD 2018
Samtalesalon med samtalemenu hos Vild med ORD 2018

Vidste du

at Facilitators kunder og kursusdeltagere kommer fra både offentlige og private virksomheder og fra organisationer som Kræftens Bekæmpelse og ÆldreSagen?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator