Værktøjskassen

Kommunikation, kompas og koder

Facilitering er en relationel praksis, der handler om at få mennesker til at lykkes sammen. Det betyder, at kommunikation er facilitatorens vigtigste værktøj: At lytte, at spørge og at være tilstede og i kontakt med gruppen og den enkelte deltager.
Og med sig selv.
 
I Facilitator arbejder vi ud fra en overordnet procesmodel, Faciliteringskompasset. Kompasset sikrer fokus på målet og giver samtidig rum for fleksibilitet i processen.
 
Som professionelle facilitatorer har vi et bredt repertoire af metoder, teknikker og øvelser til brug for facilitering. Vi udvikler løbende vores metoder og tilpasser dem altid den enkelte gruppe, proces og situation. Her i værktøjskassen kan du finde nogle af de metoder, vi er særligt glade for. Mange af dem er udviklet af deltagere på vores kurser, som er en stor inspirationskilde i vores arbejde.
 
 
Facilitator er certificeret bruger af JungBaseret TypeAnalyse, JBTA, og TeamDiamanten, som vi anvender til udvikling af samarbejdet i grupper og teams.
 

Vidste du

at Facilitator har vundet flere udbud på interne facilitatoruddannelser bl.a. hos SKAT?

Kontakt os, hvis du vil vide mere

Facilitatorkurser 2019

Har du brug for at blive endnu bedre til at involvere, motivere og aktivere dine medarbejdere, kolleger, projektdeltagere, studerende, borgere eller brugere?

Vi har kurser for både nye og erfarne facilitatorer og glæder os til at dele vores viden med dig!

Læs mere her

Læs mere her

Spørgehjørnet

Kontakt Facilitator, hvis du har spørgsmål om facilitering eller vil vide mere om, hvordan facilitering kan styrke samarbejdet i dit team, din afdeling eller din virksomhed.

Kontakt Facilitator